Ihonhoidon trendit

Mitkä ovat ihonhoidon trendit juuri nyt? Tässä artikkelissa paneudutaan erityisesti tämän hetken kuumimpiin kosmetiikkatrendeihin ihonhoidon osalta.

1) Probiootit eli hyvät mikrobit

Raaka-aineissa probiootit, eli terveysvaikutuksia omaavat mikrobit ovat tällä hetkellä isosti pinnalla. Tuotteisiin lisätään esimerkiksi maitohappobakteereja, jotka muuttavat hiilihydraatteja maitohapoiksi. L300-sarjan yksi perusajatus on alusta asti ollut lisätä iholle sen itse tuottamaa maitohappoa (Lactic Acid) ja sitä löytyykin useista merkin tuotteista, mm. kuivalle iholle tarkoitetun Intensive Moisture-linjan kosteusvoiteista ja puhdistustuotteista.

 2) Aasialainen metodi

Toinen vahvasti nouseva ihonhoidon trendi kosmetiikassa on aasialaisesesta kosmetiikasta lainattu menetelmä valmistaa raaka-aineita käymällä, eli fermentoimalla. Näin saadaan synnytettyä sekä aminohappoja, mutta myös jo edellä mainittua maitohappoa.

 3) Hyaluronihappo

Yksi jo pidemmän aikaa pinnalla ihonhoidossa ja kosmetiikassa ollut raaka-aine on hyaluronihappo (Hyaluronic Acid), jota löytyy myös L300-sarjan tuotteista. Hyaluronihappo on todella tehokas kosteuttaja, gramma hyaluronihappoa pystyy sitomaan itseensä jopa 6 litraa vettä. Hyaluronihapon vaikutus perustuukin juuri tähän, jolloin se tekee ihosta sileämmän. Ihmisen elimistö itsessään tuottaa hyaluronihappoa, mutta sen tuotanto heikkenee iän myötä. Hyaluronihappoa suositaankin usein esim. ns. anti age-linjan tuotteissa kuten myös L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age– sarjassa. Hyaluronihappo sopii monenlaiselle iholle, kuivuuteen taipuvaiselle kosteuden sitojaksi, väsynyttä ihoa kirkastamaan ja rasvaiselle iholle sopivaksi kosteuttajaksi. Hyaluronihappoa sisältävän tuotteen kaveriksi kannattaa valita vielä päivävoide oman ihotyypin mukaan, jotta raaka-aineesta saa varmasti parhaat tehot irti.

 4) -ton, -ton, -ton

Myös -TON on ollut jo pitkään trendikästä niin ruoassa, kuin kosmetiikassakin. Toisin sanoen monet kosmetiikkatuotteet ovat parabeenittomia, hajusteettomia, mineraaliöljyttömiä jne. L300-sarja on hajusteeton. Sarjan tuotteiden teho perustuu ihossa luontaisesti olevien aineiden vahvistamiseen, eikä sisällä mitään ylimääräistä.

 5) Korealainen ihonhoito

Tällä hetkellä yksi ihonhoidon isoista trendeistä on aasialainen kosmetiikka ja aasialaisesta kauneudenhoidosta poimitut vaikutteet. Etenkin korealainen kosmetiikka on juuri nyt kovassa huudossa myös Euroopassa ja aasialaisten naisten kauneudenhoidosta lainataan elementtejä myös tänne meidän kosmetiikkamarkkinoille.

Aasialaisesta ihonhoidosta inspiroituneen useamman vaiheen puhdistusrutiinin voi toteuttaa myös L300 tuotteilla esimerkiksi seuraavanlaisesti:

  1. Ensin toteutetaan ns. kaksoispuhdistus. Puhdista kasvot vaahtomaisella Ultra Sensitive Foaming Cleanserilla.
  2. Toinen puhdistustuote varmistaa, että iholta lähtee varmasti kaikki epäpuhtaudet, joten pese kasvot seuraavaksi Intensive Moisture Cleansing Milk puhdistusmaidolla.
  3. Pyyhi kasvot kauttaaltaan Intensive Moisture 3 in 1 Micellar Cleansing Waterilla, jossa on mukana kasvovesi.
  4. Seerumi on tärkeä osa tätä puhdistusrutiinia, eli levitä tässä vaiheessa kasvoille Hyaluronic Renewal Anti-Age Face Serum.
  5. Levitä viidentenä tuotteena silmänympäryksille Hyaluronic Renewal Anti-Age Eye silmänympärysvoide.
  6. Lukitse kosteutus ihoon levittämällä koko kasvoille Hyaluronic Renewal Anti-Age Day Cream päivävoide.
  7. Levitä vielä lopuksi koko kasvoille Hyaluronic Renewal Anti-Age Night Cream yövoide.

Trendikkäitä ihonhoitohetkiä L300-tuotteiden parissa!

 

Mimmi Sannikka
Kirjoittaja on estenomi (AMK), joka bloggaa mm. kauneudesta ja kosmetiikkatuotteista PlusMimmi-blogissaan