Ihonhoidon trendit

Ihonhoidon trendit

Mitkä ovat ihonhoidon trendit juuri nyt? Tässä artikkelissa paneudutaan erityisesti tämän hetken kuumimpiin kosmetiikkatrendeihin ihonhoidon osalta.

Probiootit eli hyvät mikrobit

Raaka-aineissa probiootit, eli terveysvaikutuksia omaavat mikrobit ovat tällä hetkellä isosti pinnalla. Tuotteisiin lisätään esimerkiksi maitohappobakteereja, jotka muuttavat hiilihydraatteja maitohapoiksi. L300-sarjan yksi perusajatus on alusta asti ollut lisätä iholle sen itse tuottamaa maitohappoa (Lactic Acid) ja sitä löytyykin useista merkin tuotteista, mm. kuivalle iholle tarkoitetun Intensive Moisture-linjan kosteusvoiteista ja puhdistustuotteista.

Tutustu myös L300 Prebiotic -ihonhoitosarjaan täältä.

Aasialainen metodi

Toinen vahvasti nouseva ihonhoidon trendi kosmetiikassa on aasialaisesesta kosmetiikasta lainattu menetelmä valmistaa raaka-aineita käymällä, eli fermentoimalla. Näin saadaan synnytettyä sekä aminohappoja, mutta myös jo edellä mainittua maitohappoa.

Hyaluronihappo

Yksi jo pidemmän aikaa pinnalla ihonhoidossa ja kosmetiikassa ollut raaka-aine on hyaluronihappo (Hyaluronic Acid), jota löytyy myös L300-sarjan tuotteista (tutustu täältä). Hyaluronihappo on todella tehokas kosteuttaja, gramma hyaluronihappoa pystyy sitomaan itseensä jopa 6 litraa vettä. Hyaluronihapon vaikutus perustuukin juuri tähän, jolloin se tekee ihosta sileämmän. Ihmisen elimistö itsessään tuottaa hyaluronihappoa, mutta sen tuotanto heikkenee iän myötä. Hyaluronihappoa suositaankin usein esim. ns. anti age-linjan tuotteissa kuten myös L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age- sarjassa. Hyaluronihappo sopii monenlaiselle iholle, kuivuuteen taipuvaiselle kosteuden sitojaksi, väsynyttä ihoa kirkastamaan ja rasvaiselle iholle sopivaksi kosteuttajaksi. Hyaluronihappoa sisältävän tuotteen kaveriksi kannattaa valita vielä päivävoide oman ihotyypin mukaan, jotta raaka-aineesta saa varmasti parhaat tehot irti.

-TON, -TON, TON

Myös -TON on ollut jo pitkään trendikästä niin ruoassa, kuin kosmetiikassakin. Toisin sanoen monet kosmetiikkatuotteet ovat parabeenittomia, hajusteettomia, mineraaliöljyttömiä jne. L300-sarja on hajusteeton. Sarjan tuotteiden teho perustuu ihossa luontaisesti olevien aineiden vahvistamiseen, eikä sisällä mitään ylimääräistä.

Selaa L300-tuotteita täältä.

Trendikkäitä ihonhoitohetkiä L300-tuotteiden parissa!

 

Mimmi Sannikka

Kirjoittaja on estenomi (AMK), joka bloggaa mm. kauneudesta ja kosmetiikkatuotteista PlusMimmi-blogissaan