Vartalonhoito kesällä

Kesä ja auringonpaiste merkitsevät iholle sekä hyviä että haastavia aikoja. Auringon UV-säteet stimuloivat ihon D-vitamiinin tuotantoa ja lievittävät monia tulehduksellisia oireita, mutta ne myös liiallisena määränä polttavat ja ikäännyttävät ihoa. Vaikka auringon määrä pysyisi maltillisenakin, aurinko yhdistettynä uima-aktiviteetteihin tyypillisesti kuivattavat ihoa kesäisin, ja iho kärsii etenkin pintakuivuudesta.

Vartalon ihon kesähoidossa onkin tärkeintä intensiivinen kosteutus, ja toisekseen, jos viihdyt paljon auringossa, myös ihon antioksidanttinen hoito edistää ihosi hyvinvointia suojaten ihoa UV-säteilyn haittavaikutuksia vastaan. Antioksidantit eivät korvaa aurinkovoidetta, joka on ehdottoman tärkeä lisävaruste auringossa, mutta ne toimivat yhteistyössä UV-suoja-aineiden kanssa ehkäisten säteilyn oksidatiivista stressiä iholla. Ota siis ehdottomasti käyttöön myös antioksidanttinen vartalonhoitotuote, jos viihdyt auringossa!

Kolme askelta hyvinvoivaan kesäihoon

Kuorinta

Säännöllinen kuorinta edesauttaa kosteuttavien ihonhoitotuotteiden imeytymistä merkittävästi. Sileän ihon ohella saat kuorinnasta selvää hyötyä myös ihon kosteustasapainon ylläpidossa.

L300 Vitamin C Kuoriva Suihkusaippua on päivittäiseen käyttöön sopiva suihkugeeli, jonka sisältämät biohajoavat, kiertotaloudesta saadut aprikoosinkivirakeet kuorivat ihon hellävaraisesti. Kun iholta poistetaan pintaan jäänyttä, kuollutta ihosolukkoa, tuloksena on kirkkaampi sekä sileämpi iho, ja ihon vastaanottavuus hoitaville aineille säilyy optimaalisena.

L300 Vitamin C Kuoriva Suihkusaippua sisältää myös C-vitamiinia, joka on iholle parhaita antioksidantteja kesäaikaan.

Kosteutus

Kesällä ihoa on hyvä kosteuttaa päivittäin, erityisesti auringossa vietetyn ajan jälkeen, sillä UV-säteet haihduttavat iholta kosteutta. Monelle tuttu ilmiö onkin niin sanotut "aurinkorypyt", joita voi ilmaantua kesäisin niin kasvoille kuin dekolteelle nopeastikin ihon pintakuivumisen seurauksena. Säärten iholla puolestaan vaalea, kilpimäinen iho tai suomumaisuus on tunnusmerkki pintakuivuudesta. Näitä voi ehkäistä tehokkaasti käyttämällä päivittäin kosteutta lukitsevaa hoitovoidetta.

Valitse kahdesta L300-vaihtoehdosta ihotyyppisi mukaisesti:

L300 Intensive Moisture Nutrifying Body Cream sopii normaalista kuivalle iholle ja sisältää ihanteellisen yhdistelmän humektantteja sekä ihoa ravitsevia öljyjä. Glyseroli, betaiini, urea ja maitohappo kosteuttavat ihoa, sheavoi pehmentää ja lukitsee kosteuden ihoon. Intensive Moisture Nutrifying -voiteeseen on lisätty kiertotaloudesta saatuja postbiootteja, joilla on rauhoittava sekä ihon suojakerrosta vahvistava vaikutus.

L300 Intensive Moisture Body Lotion on kuivalle, erittäin kuivalle ja erittäin herkälle iholle kehitetty vartalovoide. Minimalistinen ja ultratehokkaasti kosteuttava koostumus sisältää 10% ureaa. Betaiini ja maitohappo tehostavat urean kosteuttavaa vaikutusta.

Antioksidanttinen hoito

Tue ihon hyvinvointia sen omaa puolustusta vahvistavilla antioksidanteilla. C-vitamiini on tuttu ihoa kirkastavasta sekä uudistavasta vaikutuksestaan, mutta sillä on myös kyky neutraloida erityisesti UV-säteilyn aikaansaamia valovaurioita. C-vitamiinia pidetään yhtenä parhaista kesäajan antioksidanteista juuri UV-säteilyn haittavaikutuksia ehkäisevän ominaisuutensa ansiosta.

L300 Vitamin C Illuminating Body Lotion sisältää kosteuttavaa glyserolia, lesitiiniä ja skvalaania sekä stabiilia C-vitamiinimuotoa, jonka antioksidanttinen vaikutus suojaa ihoa tehokkaasti valovaurioilta. Kirsikkana kakun päällä voiteen valoaheijastavat mikropartikkelit jättävät iholle kaunistavan, hienovaraisen hehkun.

L300 Vitamin C Illuminating Body Lotion on täydellinen voide aamuun! Kun levität sen aurinkovoiteen alle, varmistat myös, että aurinkovoide levittyy mahdollisimman tasaisesti. Kosteutetulla iholla UV-suoja-aineet levittyvät parhaiten.

Vinkki: käytä L300 Intensive Moisture -linjan vartalovoiteita iltaisin, jolloin ne hoitavat ja kosteuttavat ihoasi yön yli auttaen ihoa myös palautumaan auringosta, ja Vitamin C -linjan voidetta aamuisin, jolloin sen antioksidantit suojaavat ihoa UV-säteilyn rasitukselta päivän ajan.

Tietoa ihonhoidosta