Kasvoöljy

Kasvoöljy

Kasvoöljy kosteuttaa ja pehmentää ihoa ja tuo iholle ravinteita tiivistetyssä muodossa. Kasvoöljy sopii ihanteellisesti kuivalle ja ikääntyvälle iholle, mutta siitä hyötyvät muutkin ihotyypit. Kasvojen iholle formuloitu öljysekoitus imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa rasvaiseksi tai tuki huokosia. Kasvoöljyä voi käyttää yksinään tai päivä- tai yövoiteen alla.

Kasvoöljyn koostumus muistuttaa seerumia aktiiviaineiden tiheydellään. Vedettömässä koostumuksessa ravitsevien aineiden osuus kasvaa, ja ihoon saadaan tuotua voide-koostumusta suurempi määrä rasvaliukoisia aktiiviaineita kuten vitamiineja, omega-rasvahappoja ja rasvaliukoisia antioksidantteja.

L300 Hyaluronic Renewal -kasvoöljy sisältää ihoa arganöljyä, hyaluronihappoa, E-vitamiinia sekä vahvasti antioksidanttista afrikkalaisen koivupuun kuoriuutetta. Silkkinen koostumus tuntuu iholla kevyeltä.

Monet anti-age-aktiiviaineet ovat rasvaliukoisia, mikä tekee kasvoöljystä erityisen hyvän kuljettimen ikääntyvää ihoa hoitaville ainesosille. A-vitamiini on hyvä esimerkki tällaisesta. Öljypohjaisessa seoksessa a-vitamiini-molekyyli imeytyy ihoon tehokkaimmin. L300 Pro-Retinol-linjan öljyseerumi sisältää pro-retinolia, joka on iholle hellävarainen a-vitamiinin muoto.

Takaisin artikkeleihin