A-vitamiiinivoide

A-vitamiinivoide on yleisnimitys a-vitamiinin johdannaisia sisältäville voiteille. A-vitamiini toimii iholla uudistavasti ja sopii hoitamaan niin ikääntymisen merkkejä kuin aknea. Sen teho on tieteellisesti todistettu ja a-vitamiinia käytetään aknen ja ihon aurinkovaurioiden hoidossa myös lääkeaineena. A-vitamiinin teho ihonhoidossa on tunnettu 40-luvulta saakka.

Lääkkeeksi luokiteltava a-vitamiinivoide sisältää vaikuttavana aineenaan puhdasta retinoiinihappoa eli tretinoiinia. Koska retinoiinihapon käyttö reseptivapaassa kosmetiikassa ei ole sallittua, kosmetiikkateollisuus hyödyntää ihonhoitotuotteissa a-vitamiinin miedompia muotoja kuten retinolia ja retinyyliestereitä, joihin pro-retinol lukeutuu.

Retinolia ja pro-retinolia sisältävät a-vitamiinivoiteet uudistavat kudosta ja vähentävät tehokkaasti ikääntymisen merkkejä sekä esimerkiksi aknen jälkeisiä arpia. A-vitamiini parantaa ihon pinnan rakennetta kokonaisvaltaisesti parantaen ihon ulkonäköä ja ylläpitäen sen nuorekkuutta.

Retinoli

Pro-retinol tuotesarja

Kaikki L300 Pro-Retinol -tuotteet sisältävät 0,27% pro-retinolia ja leväuutteita, jotka yhdessä vaikuttavat korjaavasti jo syntyneisiin ikään liittyviin ihomuutoksiin ja ennalta ehkäisevät uusien ihomuutosten syntyä.

Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, hajusteettomia eivätkä ne sisällä eläinperäisiä aineita. Sopivat kaikille ihotyypeille.

L300 Pro-retinol -tuotesarja