Retinoli-ihonhoito

Retinoli-pitoisella ihonhoidolla vähennät ja ennaltaehkäiset tehokkaasti ikääntymisen merkkejä. Retinoli ja pro-retinoli ovat a-vitamiinijohdannaisia, jotka uudistavat ihoa ja parantavat ihon rakennetta kokonaisvaltaisesti. Pro-retinoli on retinolin miedompi muoto, joka tuo iholle retinolin hyödyt vailla retinolin ärsytystä. Kokeile L300 Pro-Retinol -sarjaa, jonka tuotteet sisältävät 0,27% pro-retinoli-retinyylipalmitaattia.

Pro-retinoli-tuotteet ylläpitävät ihon nuorekkuutta: retinyylipalmitaatti parantaa ihossa kollageenin tuotantoa, kiihdyttää solujen uusiutumista, vähentää ryppyjä ja tasoittaa ihon sävyä. Retinoli-tuotteiden säännöllinen käyttö auttaa ihoa säilymään vahvempana, sileämpänä ja vastustuskykyisempänä ikääntymisen ihomuutoksille.

Aloita retinoli-tuotteiden käyttö asteittain mahdollisen ihoärsytysriskin minimoimiseksi.

Retinoli

Pro-retinol tuotesarja

Kaikki L300 Pro-Retinol -tuotteet sisältävät 0,27% pro-retinolia ja leväuutteita, jotka yhdessä vaikuttavat korjaavasti jo syntyneisiin ikään liittyviin ihomuutoksiin ja ennalta ehkäisevät uusien ihomuutosten syntyä.

Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, hajusteettomia eivätkä ne sisällä eläinperäisiä aineita. Sopivat kaikille ihotyypeille.

L300 Pro-retinol -tuotesarja