Tietoa l300-ihonhoitosarjasta

yövoide

L300 auttaa ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainon

L300 perustuu ruotsalaiseen lääketieteelliseen löytöön ja tuotteissa käytetään samoja aineita, joita iho tuottaa itse pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana.

L300 auttaa ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainonsa, mikä on erityisen tärkeää Pohjoismaiden ilmastossa, jossa iho saa kestää suuria lämpötilan muutoksia varsinkin talviaikaan, kun tullaan kylmästä ja tuulisesta ulkoilmasta kuivaan sisäilmaan.

L300 tulee sanoista ”Läkemedelsprojekt 300” (Lääkeprojekti 300) ja ihonhoitosarjan tuotteet perustuvat dermatologi ja professori Gunnar Swanbeckin lääketieteelliseen löytöön.

Swanbeck teki 1960-luvulla yhteistyötä Pharmacian kanssa ja havaitsi tutkimuksissaan, että kuivalla iholla ei ollut riittävästi kosteuttavia aineita. Swanbeck yhdisti kaksi näistä aineista, karbamidin ja suolan, ja huomasi niillä olevan myönteisiä vaikutuksia iholla.

L300 tuotiin markkinoille vuonna 1980 ja sitä kutsuttiin ”lääketieteelliseksi löydöksi, josta tuli kauneusvoide”.

Nykyisissä L300-tuotteissa ei ole pelkästään karbamidia ja suolaa, vaan myös muita ihon omia kosteutta sitovia aineita, joita esiintyy luonnostaan ihon pintakerroksessa.

puhdistusliina
kasvojen puhdistus

YLEISIÄ KYSYMYKSIÄ

Täältä voit lukea vastauksia tavallisiin kysymyksiin ihosta ja ihonhoidosta.

Lue lisää

Ota yhteyttä

L300-tuotteita valmistaa Orkla Care Oy ja niitä myydään hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa ja tavarataloissa.

Lue lisää
ikääntyvä iho