Ikääntyvälle iholle

Perintötekijöiden lisäksi ihon vanhenemiseen vaikuttavat muun muassa elämäntavat, kuten stressi ja tupakointi sekä ilmansaasteet ja UV-säteily.

ikääntyvä iho
ikääntyvä iho

Ihonhoitotuotteita, jotka ehkäisevät ja vähentävät ikääntymisen merkkejä

Hyvät ihonhoitotuotteet voivat auttaa sinua näyttämään kauniilta ja terveeltä pidempään.

Ikääntyessä ihon on vaikeampi säilyttää kosteus, solut uudistuvat hitaammin ja kollageenin tuotanto vähenee. Tuloksena on kuivempi ja löysempi iho, jossa näkyy juonteita ja ryppyjä. Lisäämällä iholle sen omia luonnollisia aineita, kuten karbamidia ja hyaluronihappoa, voimme auttaa ihoa säilyttämään kauniin ja terveen ulkomuotonsa.

Kypsälle iholle tarkoitetut L300-tuotteet on kehitetty erityisesti ehkäisemään ja häivyttämään ihon ikääntymisen merkkejä, kuten ohuita juonteita, kuivuutta ja joustavuuden vähenemistä. L300 tukee ihon omia prosesseja, sillä se perustuu aineisiin, joita ihossa on jo luonnostaan.

Nuorekkaampi ja kiinteämpi iho

L300 Hyaluronic Renewal Anti-Age on tuotesarja ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Tuotteet sisältävät tehokkaita hyaluronihappoja, jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja kohottavat ihoa sekä parantavat ihon koostumusta niin ihon pinnalla kuin sen alla. Tuloksena on välittömästi ja pitkään kosteutettu, kiinteämpi ja sileämpi iho. Tuotteet ovat hajusteettomia.