Ihomme tarvitsee siitä jo luontaisesti löytyviä ainesosia pysyäkseen kauniina ja terveenä. Hyödynnämme kaikissa tuotteissamme ihon omia kosteutta sitovia aineita, kuten karbamidia, hyaluronihappoa ja maitohappoa. Nämä ovat samoja aineita, joita ihomme tuottaa itse pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana.

Kaikki tuotteemme ovat dermatologisesti testattuja ja hajusteettomia, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Autamme ihoasi säilyttämään oikean kosteustasapainon, ihosi omilla raaka-aineilla, mikä on erityisen tärkeää Pohjoismaiden ilmastossa, jossa iho on alttiina suurille lämpötilan muutoksille.
Tuotteemme valmistetaan Suomessa, Ruotsissa ja Puolassa.

L300 tuotesarjoja

Pro-retinol ihonhoitotuotteita
Ikääntyvälle iholle

Pro-retinol -tuotesarja

Tehokkaat Pro-retinol -tuotteet ikääntymisen merkkejä vastaan.
Tuotteet sisältävät 0,27% pro-retinolia ja leväuutteita, jotka yhdessä vaikuttavat korjaavasti jo syntyneisiin ikään liittyviin ihomuutoksiin ja ennalta ehkäisevät uusien ihomuutosten syntyä.

Vitamin C ihonhoihotuotteita
Antaa iholle hehkua ja heleyttä

Vitamin C -tuotesarja

Hajusteettomissa Vitamin C-tuotteissa yhdistyvät tehokas C-vitamiini ja antioksidanttipitoinen tyrni- sekä greippiuute. Lopputuloksena kaunis, hyvinvoiva ja säteilevä iho kaikille ihotyypeille.

Hyaluronic Renewal ihonhoitotuotteita
Ennenaikaista ikääntymistä vastaan

Hyaluronic Renewal -tuotesarja

Hyaluronihappoja sisältävä tuotesarja ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Tuotteet sisältävät tehokkaita hyaluronihappoja, jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja kohottavat ihoa sekä parantavat ihon koostumusta niin ihon pinnalla kuin sen alla.

Intensive Moisture ihonhoitotuotteita
Kuivalle iholle

Intensive Moisture -tuotesarja

Intensive Moisture on kuivalle iholle, joka kaipaa erityisen paljon kosteutusta tarkoitettu ihonhoitosarja.
Tuloksena on kaunis kosteutettu iho, joka säilyttää kimmoisuutensa ja saa lisäsuojaa ulkoisilta rasituksilta.

Ota yhteyttä

L300-tuotteita valmistaa Orkla Care Oy ja niitä myydään hyvin varustelluissa päivittäistavarakaupoissa ja tavarataloissa ja omassa verkkokaupassa. Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta L300-tuotteista, käytäthän ensisijaisesti linkistä löytyvää yhteydenottolomaketta.