Toimitusehdot

Tilaukset toimitetaan Suomeen valitsemallasi toimitustavalla Axla Logisticsin operoimana. Tilausten normaali toimitusaika on 2-4 arkipäivää.

Posti noutopistepaketti

  • 4,90 euroa valitsemaasi pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen.
  • Ilmainen toimitus yli 30 euron tilaukseen valitsemaasi pakettiautomaattiin tai noutopisteeseen.

Toimitusaika normaalisti 2-4 arkipäivää. Huomioithan, että esim. Black Fridayn ja joulun aikaan toimitusajat voivat olla normaalia pidempiä.
Toimitus ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa. Lähetystä voi seurata OmaPosti-sovelluksella tai seurantatunnuksella, joka lähetetään toimitusvahvistuksessa sähköpostitse.
Toimitus hiilineutraalina Posti Green -lähetyksenä.
Puhelinnumero on välttämätön tieto vastaanottajan tavoittamiseksi. Kun tilaus on saapunut noudettavaksi vastaanottajalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä tai sähköpostitse.
Noutoa varten tarvitset henkilöllisyystodistuksen ja/tai lokerokoodin tai lähetystunnuksen.

Tilaus- ja toimitusvahvistus
Kun tilaus on luotu, sinulle lähetetään automaattinen tilausvahvistus tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Kun tilauksesi on pakattu ja valmis lähetettäväksi, saat toimitusvahvistuksen ja paketin seurantakoodin sähköpostitse.

Vastuu
L300 on vastuussa kuljetuksesta johtuneista vahingoista, esimerkiksi tuotteen rikkoutumisesta tai tilauksen katoamisesta matkalla meiltä sinulle. Kun tilaus on toimitettu sinulle, vastuu tuotteista siirtyy sinulle ja olet myös vastuussa palautukseen liittyvistä riskeistä.