Uutiskirje

25% alennus tilaukseen

Tilaa L300-uutiskirje ja saat 25% alennuskoodin tilaukseen. Uutiskirjeissä kuulet ihonhoitovinkkejä ja saat tietoa uutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista.

L300 ihonhoitotuotteita

Ihomme tarvitsee siitä jo luontaisesti löytyviä ainesosia pysyäkseen kauniina ja terveenä. Hyödynnämme kaikissa tuotteissamme ihon omia kosteutta sitovia aineita, kuten karbamidia, hyaluronihappoa ja maitohappoa. Nämä ovat samoja aineita, joita ihomme tuottaa itse pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana.

Kaikki kasvojen ihonhoitotuotteemme ovat dermatologisesti testattuja ja hajusteettomia, eivätkä ne sisällä eläinperäisiä ainesosia. Autamme ihoasi säilyttämään oikean kosteustasapainon, ihosi omilla raaka-aineilla, mikä on erityisen tärkeää Pohjoismaiden ilmastossa, jossa iho on alttiina suurille lämpötilan muutoksille.

Selaa valikoimaa

Suosittuja tuotesarjoja

Pro-retinol ihonhoitotuotteita
Ikääntyvälle iholle

Pro-retinol -tuotesarja

Tehokkaat ja hajusteettomat Pro-retinol -tuotteet sisältävät 0,27% pro-retinolia ja leväuutteita, jotka yhdessä vaikuttavat korjaavasti jo syntyneisiin ikään liittyviin ihomuutoksiin ja ennalta ehkäisevät uusien ihomuutosten syntyä.

Vitamin C ihonhoihotuotteita
Antaa iholle hehkua ja heleyttä

Vitamin C -tuotesarja

Hajusteettomissa Vitamin C-tuotteissa yhdistyvät tehokas C-vitamiini ja antioksidanttipitoinen tyrni- sekä greippiuute. Lopputuloksena kaunis, hyvinvoiva ja säteilevä iho kaikille ihotyypeille.

Hyaluronic Renewal ihonhoitotuotteita
Ennenaikaista ikääntymistä vastaan

Hyaluronic Renewal -tuotesarja

Hyaluronihappoja sisältävä tuotesarja ihon ennenaikaista ikääntymistä vastaan. Tuotteet sisältävät tehokkaita hyaluronihappoja, jotka kosteuttavat, kiinteyttävät ja kohottavat ihoa sekä parantavat ihon koostumusta niin ihon pinnalla kuin sen alla.