Kasvojen ihonhoitorutiini

Ihoa on hyvä hoitaa päivittäin aamuin ja illoin. Kasvojen puhdistus ja sen kosteuttaminen sinun ihollesi sopivilla aineilla auttaa parantamaan ihoasi. Alla esimerkki miltä ihonhoitorutiinisi voi näyttää hajusteettomilla ja hellävaraisilla L300-tuotteilla.

Aamulla


1.

Kasvojen puhdistus

Ihon huolellinen puhdistus aamulla on toimivan ihonhoitorutiinin perusta.
Ihonpuhdistusaineet hellivät niin kuivaa ja herkkää ihoa kuin rasvaisuuteenkin taipuvaista ihoa. Löydä omalle ihollesi sopiva L300-tuote valikoimistamme.

2.

Kasvoseerumi

Seerumit ovat ihonhoidon tehotuotteita, joissa on korkeammat pitoisuudet ihoa tehokkaasti hoitavia aktiiviaineita. Oikein valittu seerumi vie ihonhoitorutiinisi uudelle tasolle ja esimerkiksi tehokosteuttaa tai hoitaa ihon ikääntymisen merkkejä.

Levitä seerumia hyvin puhdistetuille kasvoille ennen päivävoiteen levittämistä.
Voit halutessasi antaa seerumin imeytyä iholle ennen seuraavan tuotteen levittämistä.

3.

Silmänympärysvoide

Herkkä ja kasvojen muuta ihoa ohuempi silmänympärysiho tarvitsee osakseen erityishuomiota.

Levitä varovaisesti pieni määrä voidetta silmänympärys- ja huulien ympärillä olevalle iholle. Suoraa kosketusta silmiin on vältettävä.
Voit halutessasi antaa silmänympärys- ja huulivoiteen imeytyä iholle ennen seuraavan tuotteen levittämistä.

4.

Päivävoide

Päivävoiteen käyttö suojaa ihoa ympäristön rasitukselta sekä auringon haitallisilta uv-säteiltä, kosteuttaa sitä ja sitoo seerumin iholle.

Levitä päivävoidetta puhtaalle iholle kasvoseerumin jälkeen.
Voit halutessasi antaa päivävoiteen imeytyä iholle ennen seuraavan tuotteen levittämistä.

Illalla


5.

Kasvojen puhdistus

Meikki ja päivän aikana iholle kertyneet epäpuhtaudet on hyvä puhdistaa pois omalle iholle sopivalla ihonpuhdistusaineella, jotta iho on valmis vastaanottamaan ihonhoitotuotteita yöksi.

6.

Kasvoseerumi

Levitä seerumia hyvin puhdistetuille kasvoille illalla ennen yövoiteen levittämistä. Voit halutessasi antaa seerumin imeytyä iholle ennen seuraavan tuotteen levittämistä.

7.

Yövoide

Ihosi uusiutuu öisin ja palautuu samalla päivän ulkoisesta rasituksesta. Yövoide lukitsee alleen myös seerumin ja tehostaa näin ihonhoitorutiinia.

Levitä yövoidetta hyvin puhdistetuille kasvoille kasvoseerumin jälkeen.
Voit tehostaa voiteen imeytymistä hieromalla kevyesti kasvoja tuotetta levittäessäsi, ylöspäin suuntautuvin liikkein. Hieronta vilkastuttaa ihon pintaverenkiertoa ja vähentää turvotusta kasvoilla.