Silmänympärysvoide ikääntyvälle iholle

Erillinen silmänympärysvoide on perusteltua monesta syystä. Iho silmien ympärillä on herkkää ja ohuempaa kuin muualla kasvoissa. Silmänympärysiholta puuttuvat lähes kokonaan talirauhaset, mikä tekee ihoalueesta herkästi kuivuvan. Lisäksi kollageenin ja elastiinin määrä silmänympärysiholla on vähäinen. Kaikki tämä saa aikaan sen, että rypyt ja juonteet näkyvät ensimmäisinä juuri silmänympärysiholla.

Silmänympärysvoiteen ensisijainen tehtävä on kosteuttaa ja suojata ihoa, mutta koostumus ei saa olla liian tuhti. Liian runsas voide voi aiheuttaa silmänympärysiholla turvotusta. Hyvä silmänympärysvoide kosteuttaa, rauhoittaa ja silottaa ihoa ja auttaa vähentämään ikääntymisen merkkejä. Hyvä silmänympärysvoide on myös hajusteeton, sillä hajusteet voivat ärsyttää herkkää silmänympärysihoa.

Pro-retinol silmänympärysvoide

Silmänympärysihon suojaamiseksi ja kosteuttamiseksi silmänympärysvoidetta olisi hyvä alkaa käyttää samaan aikaan kuin aloittaa silmien meikkaamisen.

Silmänympärysvoidetta olisi hyvä alkaa käyttää samaan aikaan kuin aloittaa silmien meikkaamisen, kuitenkin viimeistään 20 ikävuoden jälkeen.

L300 Hyaluronic Renewal -sarjan silmänympärysvoide on anti-age-vaikutteinen mutta sopii jo parikymppiselle, sillä se ei ole liian aktivoiva. Hyaluronic Renewal -silmänympärysvoide kosteuttaa ihoa ja silottaa juonteita ja ryppyjä. Koostumus on hajusteeton.

40+ iholle suosittelemme L300 Pro-Retinol Firming Eye & Lip -voidetta, joka uudistaa ja kiinteyttää ihoa. Monitahoisesti ihoa korjaava ja juonteita silottava voide sopii niin silmänympäryksille kuin huulten ympäryksille. Koostumus on hajusteeton.