Retinolivoide

Retinolivoide

Retinolivoide on anti-age-ihonhoidon klassikko ja auttaa pitämään ihon sileänä ja kimmoisana. Retinoli sekä sen hellävaraisempi muoto pro-retinoli stimuloivat kollageenin tuotantoa sekä vauhdittavat solujen uudistumista, parantaen näin ihon elastisuutta sekä vähentäen ryppyjä ja juonteita. Retinoli on kosmetiikan tutkituin ja teholtaan luotetuin aktiiviaine vähentämään ikääntymisen merkkejä. Pro-retinoli tuo iholle samat vaikutukset hellävaraisemmin ja hieman hitaammin.

L300 Pro-Retinol Renewing Day Cream SPF 15 -päivävoide kosteuttaa ihoa, vähentää juonteita ja ryppyjä ja suojaa ihoa UVA- ja UVB -säteiltä. Monipuolisesti hoitava voide sisältää ihoa uudistavaa retinyylipalmitaattia, juonteita silottavia peptidejä, runsaasti antioksidantteja kuten ruskoleväuutetta ja vihreää teetä, pigmenttimuutoksia kirkastavaa lakritsiuutetta sekä intensiivisesti ravitsevia keramideja.

Takaisin artikkeleihin

L300 Pro-retinol tuotesarja

Kaikki L300 Pro-Retinol -tuotteet sisältävät 0,27% pro-retinolia ja leväuutteita, jotka yhdessä vaikuttavat korjaavasti jo syntyneisiin ikään liittyviin ihomuutoksiin ja ennalta ehkäisevät uusien ihomuutosten syntyä.

Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, hajusteettomia eivätkä ne sisällä eläinperäisiä aineita. Sopivat kaikille ihotyypeille.

1 / 4