Ihon kuorinta

Ihon kuorinta poistaa epidermiksen pinnasta kuollutta ihosolukkoa ja huokosiin kertynyttä likaa tehden ihosta kirkkaamman ja sileämmän. Ihon kuorintaan on sekä fysikaalisia eli raepohjaisia että kemiallisia eli happo- tai entsyymipohjaisia tuotteita.

Kuorinta sopii useimmille ihotyypeille ja sillä on monia hyötyjä: kuorinta ehkäisee epäpuhtauksia, heleyttää ja tasoittaa ihoa ja edesauttaa hoitavien ja kosteuttavien aineiden imeytymistä. Joillain kemiallisilla kuorinnoilla on myös ihoa uudistava vaikutus ja ne vauhdittavat uusien solujen syntymistä.

Kuorintaa ei suositella kaikkein herkkäihoisimmille eikä silloin, kun iholla on tulehduksellinen sairaus kuten rosacea. Kuorivan aineen vahvuudesta, ihotyypistä ja ihon tarpeesta riippuen kuorinnan voi tehdä päivittäin, viikoittain tai muutaman kerran kuukaudessa.
 

Kasvojen kuorinta L300

 

L300-valikoimasta löydät sekä fysikaalisen että entsymaattisen kuorinnan. Prebioottinen kuorintavoide sisältää proteaasia, entsyymiä, joka liuottaa hellävaraisesti kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. L300 Face Scrub puolestaan sisältää hienojakoista vulkaanista perliitti-raetta, joka kuorii ihoa mekaanisesti. Kumpikin kuorinta sopii kaikille ihotyypeille. Entsymaattinen kuorinta on hieman lempeämpi kuin mekaaninen kuorinta.

Rasvoittuva iho